Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Λεωνίδας Μπαλάφας και 'Κακό Συναπάντημα' τη 3η μέρα του Ireon Music Festival!


10o Μουσικό Φεστιβάλ Ηραίου 2013 – 10th Ireon Music Festival
Ανακοίνωση
Με ένα πρόβλημα υγείας και υπερβολική κόπωση μπαίνει στον Αύγουστο ο Φίλιππος Πλιάτσικας και θα ακυρώσει όλη την τουρνέ που είχε για την Ελλάδα.
Μέσα σε αυτή ήταν και η προγραμματισμ
ένη συναυλία στο Ηραίον στις 9 Αυγούστου που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Στη θέση του θα εμφανιστεί live ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του που θα μας παρασύρει στο δικό του προσωπικό μουσικό παραλήρημα επηρεασμένος από jazz, blues, reggae, rock και funk ήχους.
Επίσης θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε, σε πλήρη απαρτία, την απόλυτη reggae-dub αρμάδα, το ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ που υπόσχεται να κλείσει ιδανικά το 10ο Ireon Music Festival.

Έτσι ολόκληρο το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:



10th IREON MUSIC FESTIVAL 2013

7 Αυγούστου: ACTIVE MEMBER + fat mountain: τιμή 10 ευρώ

8 Αυγούστου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου + μέλλον τ’αλγεινά: τιμή 13 ευρώ

9 Αυγούστου: Λεωνίδας Μπαλάφας, Κακό Συναπάντημα + skupes: τιμή 10 ευρώ



Εισιτήριο 3ημέρου: τιμή 23 Ευρώ
Είσοδος δωρεάν για παιδιά μέχρι και 12 ετών

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί μονοήμερα εισιτήρια για τη 3η ημέρα (συναυλία Φίλιππου Πλιάτσικα) μπορούν, αν επιθυμούν, να τα επιστρέψουν πίσω στα σημεία προπώλησης τους. Με το ίδιο εισιτήριο θα μπορούν φυσικά να παρακολουθήσουν τη 3η μέρα του φεστιβάλ.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Υπηρετώντας το δικό του προσωπικό μουσικό στυλ, ο Λεωνίδας Μπαλάφας καταφέρνει να παρασύρει το κοινό του σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια.
 Αυτό που δίνει την ξεχωριστή πινελιά στην παρουσία του Λεωνίδα είναι η ιδιαίτερη μουσική του και ο ίδιος σαν προσωπικότητα όπου όπως εξομολογείται κι ο ίδιος στους στίχους του "Happy end" είναι τρελός, νευρικός, ενοχικός αλλά και ρομαντικός.
 Ακροβατώντας μεταξύ jazz, blues, reggae, rock και funk ήχους, τραγουδά, γράφει και συνθέτει στίχους στους δίσκους του, αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στο μουσικό χώρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη μουσική του γκάμα και τα ακούσματά του.
 Το σίγουρο όταν ακούς τον Λεωνίδα είναι ότι δε θα βαρεθείς ποτέ γιατί το φλερτ του με τα τόσα είδη μουσικής καρποφορεί μια ασυνήθιστη μαγεία που μετουσιώνεται σε τραγούδια.
 Προτιμά να αναφέρεται στα τραγούδια του στα ζητήματα που τον απασχολούν περνώντας τα μηνύματά του με απλό τρόπο χωρίς υπερβολές.
 Η αγάπη και ο έρωτας του Λεωνίδα για αυτό που κάνει σε συνδυασμό με το ακατάπαυστο μεράκι και την χαρά του για τη δουλειά του, του έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο διαρκείας στα μουσικά δρώμενα.

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

Τα τελευταία 8 χρόνια το κακό συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής (groundation,dub inc κ.α..). Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε.


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου