Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Διοργάνωση Φεστιβάλ Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομάδων που δραστηριοποιούνται στο τρίπτυχο Πολιτισμός – Αθλητισμός – ΕθελοντισμόςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 12/8/13
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σάμου (ΔΟΠΠΟΝΑΣ) σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ομάδες με έδρα το νησί της Σάμου, διοργανώνει Φεστιβάλ Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομάδων που δραστηριοποιούνται στο τρίπτυχο Πολιτισμός – Αθλητισμός – Εθελοντισμός.

Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, προβάλλονται οι ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει η Σάμος, ενημερώνεται το ευρύ κοινό για το πρόγραμμα και το έργο των συλλόγων, ομάδων και οργανώσεων, ενώ παράλληλα εγγράφονται νέα μέλη.
Το φεστιβάλ αναφέρεται αποκλειστικά σε συλλόγους ομάδες οργανώσεις με έδρα το νησί της Σάμου. Το φεστιβάλ δεν αναφέρεται σε εμπορικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς συλλόγους, ομάδες ή οργανώσεις.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.  Ώρες κοινού: Σάββατο:11:00μμ έως 21:00μμ και Κυριακή: 10:00πμ έως 15:00μμ.

Πληροφορίες συμμετοχής και εγγραφής

Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση έχει στη διάθεση της χώρο 5m2 με 2m πρόσοψη και 2.5m βάθος.
Εγγραφές στο samosfest@gmail.com και στο fax 22730-22083. Στο τηλέφωνο 6977008983 από τις 10:00πμ έως 14:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή. (Δείτετη φόρμα εγγραφής).
Με την έγκριση της εγγραφής στο φεστιβάλ, κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση λαμβάνει από τους οργανωτές τον αριθμό του χώρου του/της. Η διάθεση των 46 χώρων γίνεται με προτεραιότητα βάση της ημερομηνίας / ώρα εγγραφής και ακολουθείται η αρίθμηση των χώρων (Α1, Α2, Α3 κ.ο.κ.). Η διάθεση των χώρων δεν είναι θεματική και δεν γίνεται βάση προτίμησης. 
Αυτο-οργάνωση σε πέντε βήματα
α) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση φέρνει τα δικά του/της έπιπλα (τραπέζι/γραφείο, καρέκλες) και φτιάχνει το δικό του/της διάκοσμο στον αποκλειστικό του/της χώρο.
β) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την ασφάλεια του χώρου του/της και των αντικειμένων που αποτελούν το διάκοσμο του χώρου του/της.
γ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την καθαριότητα του χώρου του/της.
δ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι ‘καλός γείτονας’, σέβεται τους γύρο του, η συμπεριφορά και η παρουσία του είναι κόσμια και πολιτισμένη. 
ε) Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ. Το ποσό καταβάλλεται στον ταμία της Συντονιστικής Επιτροπής για τη κάλυψη οργανωτικών δαπανών και διαφήμισης του φεστιβάλ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Λίστα με τους συλλόγους, ομάδες, οργανώσεις θα δίδεται στους επισκέπτες στην είσοδο όπου θα αναγράφεται η θέση στο φεστιβάλ, η επωνυμία και τηλέφωνο ή ιστοχώρος για επικοινωνία. 

Προσέλευση συλλόγων, ομάδων, οργανώσεων Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 17:00μμ έως 22:00μμ για τη προετοιμασία και διαμόρφωση των χώρων. Άνοιγμα στους συμμετέχοντες  Σάββατο 10:00πμ.

Ώρες λειτουργίας: 
                                     Σάββατο:  11:00μμ έως 21:00μμ
       Κυριακή:    10:00πμ έως 15:00μμ.


Εκ του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ και της Συντονιστικής Επιτροπής του Φεστιβάλ


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου