Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Σάμος ετοιμάζεται για το 2ο Φεστιβάλ Συλλόγων, Ομάδων Οργανώσεων!2ο Φεστιβάλ Συλλόγων, Ομάδων Οργανώσεων που πραγματοποιούν Σαμιακοί σύλλογοι, ομάδες και οργανώσεις οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο τρίπτυχο, του πολιτισμού του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Σύλλογοι που κρατούν ψηλά το πολιτιστικό επίπεδο του νησιού, εθελοντικές ομάδες που σώζουν και αλλάζουν τις ζωές συνανθρώπων τους προς το καλύτερο, οργανώσεις θεματοφύλακες του μοναδικού χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος μας, σωματεία όπου μικροί και μεγάλοι εξασκούν νου και σώμα, σύνολα που προσφέρουν διασκέδαση με ουσία, άνθρωποι που επενδύουν στη νέα γενιά και ενισχύουν τον κοινωνικό μας ιστό.

Στο κλειστό γυμναστήριο και στο προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 11:00μμ έως 21:00μμ και τη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 10:00πμ έως 15:00μμ.

Το Φεστιβάλ Συλλόγων Ομάδων Οργανώσεων είναι μια καινοτόμος διοργάνωση που σκοπό έχει να ενημερώσει το ευρύ κοινό για το πρόγραμμα και το έργο των συλλόγων, ομάδων και οργανώσεων και να αναδείξει τις ανιδιοτελείς προσπάθειες τους, μεγάλες και μικρές, για μια καλύτερη κοινωνία, μια πιο δημιουργική ζωή, ένα πλουσιότερο περιβάλλον.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο 2ο Φεστιβάλ Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομάδων που δραστηριοποιούνται στο τρίπτυχο Πολιτισμός – Αθλητισμός – Εθελοντισμός.
Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, προβάλλονται οι ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει η Σάμος, ενημερώνεται το ευρύ κοινό για το πρόγραμμα και το έργο των συλλόγων, ομάδων και οργανώσεων, ενώ παράλληλα εγγράφονται νέα μέλη. 

Το φεστιβάλ αναφέρεται αποκλειστικά σε συλλόγους ομάδες οργανώσεις με έδρα το νησί της Σάμου. Το φεστιβάλ δεν αναφέρεται σε εμπορικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς συλλόγους, ομάδες ή οργανώσεις.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. Ώρες κοινού: Σάββατο:11:00μμ έως 21:00μμ και Κυριακή: 10:00πμ έως 15:00μμ.

Πληροφορίες συμμετοχής και εγγραφής
Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση έχει στη διάθεση της χώρο 6,25m2 με 2,5m πρόσοψη και 2,5m βάθος.
Εγγραφές στο samosfest@gmail.com και στο fax 22730-22083. Στο τηλέφωνο 6977008983 από τις 10:00πμ έως 14:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή. (Δείτε τη φόρμα εγγραφής).
Με την έγκριση της εγγραφής στο φεστιβάλ, κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση λαμβάνει από τους οργανωτές τον αριθμό του χώρου του/της. Η διάθεση των 36 χώρων γίνεται με προτεραιότητα βάση της ημερομηνίας / ώρα εγγραφής και ακολουθείται η αρίθμηση των χώρων (Α1, Α2, Α3 κ.ο.κ.). Η διάθεση των χώρων δεν είναι θεματική και δεν γίνεται βάση προτίμησης. 

Αυτο-οργάνωση σε πέντε βήματα
α) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση φέρνει τα δικά του/της έπιπλα (τραπέζι/γραφείο, καρέκλες) και φτιάχνει το δικό του/της διάκοσμο στον αποκλειστικό του/της χώρο.
β) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την ασφάλεια του χώρου του/της και των αντικειμένων που αποτελούν το διάκοσμο του χώρου του/της.
γ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την καθαριότητα του χώρου του/της.
δ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι ‘καλός γείτονας’, σέβεται τους γύρο του, η συμπεριφορά και η παρουσία του είναι κόσμια και πολιτισμένη.
ε) Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ για τη κάλυψη της δαπάνης της ηλεκτρικής εγκατάστασης, διαμόρφωσης χώρου και διαφήμισης του φεστιβάλ.
-------
Λίστα με τους συλλόγους, ομάδες, οργανώσεις θα δίδεται στους επισκέπτες στην είσοδο όπου θα αναγράφεται η θέση στο φεστιβάλ, η επωνυμία και τηλέφωνο ή ιστοχώρος για επικοινωνία. 

Προσέλευση συλλόγων,
 ομάδων, οργανώσεων Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 17:00μμ έως 22:00μμ για τη προετοιμασία και διαμόρφωση των χώρων. Άνοιγμα στους συμμετέχοντες Σάββατο 10:00πμ. 
Ώρες λειτουργίας Σάββατο:11:00μμ έως 21:00μμ Κυριακή: 10:00πμ έως 15:00μμ.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου