Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα Οδυσσέας: Έναρξη μαθημάτων ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού για μετανάστες


Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, το πρόγραμμα << Οδυσσέας>> θα συνεχίσει να διεξάγεται στη Σάμο, δημιουργώντας νέα τμήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ενταχθούν σε νέα τμήματα. Για τη συμμετοχή απαιτείται η προσκόμιση φωτοτυπίας της 1ης σελίδας του διαβατηρίου και της άδειας διαμονής.
Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ Σάμου, Πυθαγορείου, Καρλοβασίων και Μαραθοκάμπου ώστε να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις. Διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου.

Αιτήσεις θα κατατίθενται συμπληρωμένες τις ώρες λειτουργίας των ΚΕΠ Σάμου.
Επικοινωνία: 6985729196, 6938619564Υπεύθυνη Εκπαίδευσης : Αργυρώ Κυριαζή, Φιλόλογος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου