Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τρελή Τσικνοπέμπτη στη Λέσχη- Φωτορεπορτάζ...ότι νά'ναι!

Πολύς κόσμος, τρελός αποκριάτικος χαβαλές και ξέφρενη διάθεση επικράτησε στο παρτυ των ερασιτεχνικών ομάδων της Λέσχης Σάμου. Για πολύ ώρα το επίκεντρο της βραδιάς ήταν ο Τσικνο-Παντελής που έψηνε σουβλάκια μπροστά από την είσοδο της Λέσχης (τα οποία όπως ήταν φυσικό έγιναν άφαντα). Το πάρτι σιγά σιγά μετακόμισε επί της θεατρικής σκηνής με μπροστάρηδες τους δύο έμπειρους σε αυτά τα θέματα αποκριάτικους  Άραβες (Γιώργος και Γιάννης). Στα decks ήταν για κακή μας τύχη ο Dj Ska-petis σε μεγάλα βαριολαϊκά κέφια (ευτυχώς έφυγε νωρίς) ενώ για ακόμη μία φορά απολαύσαμε τις χορευτικές φιγούρες της βασίλισσας της πίστας, Κατερίνας. Αποκριάτικη ατραξιόν της βραδιάς η Βάσω με τη εμπνευσμένη 'based on a true story'  facebook ενδυμασία. Μεγάλη απογοήτευση το outfit Κουμαραδιού (κάτι μεταξύ Austin Powers και John Lenon). Κυκλοφόρησαν πολύ επίσης τα Μεξικάνικα καπέλα, οι κάκτοι και κάποιες καμένες περούκες του στυλ 'δείτε και μένα που ντύθηκα'. Διαλέξαμε επιλεκτικά κάποιες χαλαρές φωτογραφίες για να μη μας κλείσει το ΕΡΣ...

επί της σκηνής

ο captain  της Κινηματογραφικής Λέσχης

Giorgos Lekatis- Giannis Gerontis in... Arabian Nights 

'Thank you so much'

'Μη μου μιλάτε, είμαι σταρ'

ο Super Mexican Mario 

Online Chat with Vaso

 Τα κορίτσια της θεατρικής,  Κατερίνα και Αλίκη

Χάντρες γίναμε

''I'll take needle and thread to sew your ... so it wont get horny again''
No comments

Ντέφι και γλέντια

Παντελής-Κυρ Γιάννης-Ιωάννα

Ο κάπτεν της Θεατρικής Ομάδας προσπαθεί να συντονίσει, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία

Οι περούκες που λέγαμε

Ακόμα και τέτοιες στιγμές υπάρχει πάντα κάποιος που σκέφτεται...


Dj Ska-petis και όποιος αντέξει

'Cheers' by Τασία


  Ο κάκτος και η Βονάτσου






Love to hear what you think!

4 σχόλια:

  1. Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλια σε ένα τέτοιο εμπεριστατωμένο φωτορεπορτάζ, ενός τόσο πεπειραμένου ρεπόρτερ, αλλά προκλήθηκα από τις αναφορές περί "βαριολαϊκού" προγράμματος εκ μέρους μου ως ντιτζέϊ. Αντιλαμβάνομαι το χάσμα των γενεών, καθότι συνομήλικος του πατρός Τσούλου, αλλά τούτο έχω να πω: ΄Ηταν Τσικνοπέμπτη και το έθιμο της ημέρας δεν εξαντλείται στη καταβρόχθηση "κρεατοκαλάμων"(σουβλάκια)και να τη βρούμε με χάϊ ή χάουζ μουσική. Επιβάλλει "πώς το τρίβουν το πιπέρι", επιβάλλει σκωπτικά δίστιχα, επιβάλλει χορούς παραδοσιακούς και κυκλωτικούς όπως λέει κι ο Νιόνιος κι όχι χορούς χαοτικούς όπως λέω εγώ. Απο την Τσικνοπέμπτη και μετά(και πριν)ο καθένας μπορεί να ακούει και να χορεύει τη μουσική της αρεσκείας του. Εγώ ως εθιμικός ντιτζέϊ πιστεύω ότι εξετέλεσα το καθήκον μου.
    Και του χρόνου αγόρια και κορίτσια, με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, κι επειδή το ξέχασα, ο έτερος ΄Αραβας δεν λέγεται Μανώλης Λεβισιανός(αυτός είναι ο γνωστός τσαμπουνιάρης), λέγεται Γιώργος Λεκάτης και παίζει μπουζούκι στη Μουσική Παρέα Σάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα!!! Respect! Ευχαριστώ για τις χρησιμότατες πληροφορίες George! Πάω να διορθώσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του φωτορεπορτάζ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου