Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος ορεινός δίαθλος και ορεινός αγώνας δρόμου που διοργάνωσε ο ΕΟΠΣ Σάμου (ομάδα δρομέων)



 Χωρίς να έχουν σύμμαχο τον καιρό, για άλλη μία φορά το τμήμα δρομέων του ΕΟΠΣ Σάμου, διοργάνωσε έναν άψογο αγώνα στην περιοχή «Κατσαρίνι» του όρους Θιός, στην πόλη της Σάμου.
Συγκεκριμένα διοργάνωσε αγώνα ορεινού δρόμου για μικρά παιδιά χιλιομετρικής απόστασης 800μ. περίπου, τον ορεινό αγώνα δρόμου για μεγάλους και τον 1ο ορεινό δίαθλο με (ποδήλατο και τρέξιμο). Ειδικά ο τελευταίος αγώνας ήταν και ο δυσκολότερος, αφού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες, λόγω ότι έβρεχε και ο αέρας φύσαγε πολύ δυνατά, δημιουργώντας προβλήματα στις προσπάθειες των αθλητών.
Σημασία δεν είχε η νίκη, σημασία είχε η συμμετοχή και ο τερματισμός (ανεξαρτήτου ώρας), κάτι που τα μέλη αλλά και οι φίλοι του ΕΟΠΣ Σάμου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Τα πάντα ήταν οργανωμένα άριστα, ο καθένας γνώριζε τι έπρεπε να κάνει και γενικά όλα κύλησαν τέλεια.
Παρόντες σε διάφορα σημεία της αγωνιστικής διαδρομής ήταν και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου), χωρίς να χρειασθούν να επέμβουν, ενώ υπήρχαν και δύο στελέχη της ΠΥ Σάμου, που και αυτοί δεν χρειάστηκαν να επέμβουν.
Τέλος καλό, όλα καλά, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες όλοι έδειξαν ότι το ευχαριστήθηκαν, το διασκέδασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα με μία άλλη δραστηριότητα.
Αλέξης Κομνηνός (20-01-2013, 16:07).

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου