Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στη Μουρτιά έκοψε υποβρυχίως τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου (ΦΩΤΟΣ)



 Το απόγευμα του Σαββάτου 19/01/13, στα κατάμεστα γραφεία του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στη Μαρίνα Σάμου, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΑΣ με τις οικογένειες τους, έκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου. Ο τυχερός της χρονιάς που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι του ήταν ο μικρός Άγγελος. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του ΣΑΣ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και για το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τους επόμενους έξι μήνες. Όλοι μαζί επιβεβαιώσαμε και ανανεώσαμε την πεποίθηση μας για την ανάγκη της περαιτέρω ανάπτυξης της ασφαλούς κατάδυσης, πάντα με υπέρμετρη ευαισθησία στη θαλάσσια ζωή και την ενάλια πολιτιστική μας κληρονομιά. Παράλληλα οι δράσεις του ΣΑΣ με άξονα τον άνθρωπο θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.
Τη Κυριακή το πρωί 20/01/13, επτά αυτοδύτες έκοψαν υποβρυχίως τη βασιλόπιτα του ΣΑΣ στα πεντακάθαρα νερά της Μουρτιάς. Τα κομμάτια της βασιλόπιτας προσφορά στη θάλασσα και στους κατοίκους του βυθού, που τόσες συναρπαστικές εικόνες και στιγμές μας έχουν απλόχερα έχουν χαρίσει. Το γυαλιστερό φλουρί κοσμεί πλέον το θαλάμι ενός ιδιαίτερα κοινωνικού χταποδιού.




Με ευχές για καλή χρονιά, καλές θάλασσες, καλές βουτιές και ασφαλείς αναδύσεις, με την καλή παρέα ντόπιων και ψαράδων κόψαμε άλλη μια βασιλόπιτα στη παραλία. Τυχερός αυτή τη φορά ο κος Μιχάλης Γιαννάκης μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου