Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Εκδρομή και κοπή πίτας από τον ΕΟΠΣΣ στα Κοντακαίικα- Μοσχογιάννηδες


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου ιδρύθηκε το Μάιο του 2002. Μέχρι σήμερα ο Ε.Ο.Π.Σ.Σ. έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία πολλές εκδρομές στη Σάμο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. (Αραράτ της Τουρκίας 5137 μ. , Καύκασος στη κορυφή Elbrus 5642μ. , Λένιν 7134μ του οροπεδίου Παμίρ στον Καύκασο,Aconcagua 6962μ.στις Άνδεις., Παρνασσός, Βαρδούσια , Δίρφη, Ταΰγετος , Όλυμπος, Γράμμος). Από το 2011 στο σύλλογο δραστηριοποιείται ομάδα δρομέων που συμμετέχουν με επιτυχία και με διακρίσεις στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας , στον ορειβατικό μαραθώνιο του Ολύμπου, στο Διεθνή αγώνα Olympus Marathon, αλλά και σε υπερ-μαραθωνίους όπως ο VFT (Virgin Forest Trail ) στο Παρανέστι της Δράμας και ο RO.U.T (Rodopi UltraTrail). Τον Αύγουστο του 2012 με πολύ όρεξη ο Ε.Ο.Π.Σ.Σ. διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο Λαϊκό  αγώνα δρόμου με ονομασία  "1o SAMOS RUNNING"  με συμμετοχή 136 αθλητών. Επίσης μέσα στην ίδια χρονιά διοργάνωσε 5 εκδρομές στη Σάμο ( Αγία Τριάδα, Κακοπέρατο, Παναγία Μακρυνή Κέρκη, Βορεινά χωριά Καρβούνη και Πάνδροσο – Βουρλιώτες).

            Συνεχίζουμε και το 2013 με πολύ όρεξη και μεράκι με εκδρομές, αγώνες και πολλές εκπλήξεις. Γι αυτό θα θέλαμε να απευθυνθούμε πρώτα στα μέλη μας, που μας στηρίζουν με την συνδρομή τους και να τους θυμίσουμε ότι  και για φέτος η συνδρομή είναι 10 ευρώ. Οι νέες ταυτότητες του 2013 είναι έτοιμες και μπορούν να τις πάρουν από το κατάστημα του κ. Σαραντίδη ( Αλεξάνδρου Πασχάλη, 8 Σάμος τηλ. 2273027293) που είναι και ο γραμματέας του συλλόγου. Επίσης όσοι θέλουν να γραφτούν μέλη μας μπορούν να κατεβάσουν τη φόρμα εγγραφής από το siteμας  www.eopssamos.gr , και να τη στείλουν στο email του συλλόγου στο eopssamos@yahoo.gr . 




Την Κυριακή 10-02-2013 ο Ελληνικός , Ορειβατικός, Πεζοπορικός, Σύλλογος Σάμου καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκδρομή που διοργανώνει  στο βόρειο και δυτικό τμήμα του όρους Άμπελος. Η διαδρομή ξεκινάει από το χωριό Κοντακαίικα και φτάνει μέχρι το εξωκλήσι Αϊ Γιάννης στη περιοχή Μοσχογιάννηδες. Όλη η διαδρομή είναι από αγροτικό δρόμο σε ένα απείρου κάλλους φυσικό τοπίο. Στο τέρμα της διαδρομής στο πανέμορφο εξωκλήσι του Αϊ Γιάννη θα κόψουμε και τη πίτα του συλλόγου για τη νέα χρονιά και θα υπάρξει και μια έκπληξη για όλους.

         Βαθμός δυσκολίας :                                                                 Εύκολη Πεζοπορία

            Ώρες διαδρομής    :                                                                                  4


Κόστος συμμετοχής:        10 € για τους μεγάλους
                                           8 €  για παιδιά - μαθητές
                                           7 €  για τα μέλη

                        Ώρα αναχώρησης : 9.00 πμ. στη πλατεία Θ. Σοφούλη  δίπλα στο      μηχάνημα της ανακύκλωσης (απέναντι από το Ξενία).

            Πληροφορίες στα τηλ:  2273023865,   2273025433  , 2273027293 αλλά      και στο internetwww.eopssamos.gr/  e-mail  : eopssamos@yahoo.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου