Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αφίχθη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Σάμο για το 2013


Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (02/03) όταν το κρουαζιερόπλοιο Thomson Spirit της εταιρείας Louis, έδεσε στο παλιό λιμάνι του Βαθέος, εκεί όπου θα δένουν τα κρουαζιερόπλοια, αλλά και τα Τούρκικα πλοία που συνδέουν τη Σάμο με την Τουρκία. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το πρώτο που «δένει» στη Σάμο για το 2013.

Το πλοίο εκτελεί κρουαζιέρα που οργανώνεται από τη τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Κύπρου το PIK. Το πλοίο με 1.100 Κύπριους επιβάτες αναχώρησε απευθείας από Λεμεσό για Σάμο και θα παραμείνει στη Σάμο μέχρι τις 03.00 της Κυριακής (03/03), θα μεταβεί αμέσως μετά στο Κουσάντασι, όπου οι επιβάτες από εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Έφεσο.
Τα περισσότερα καταστήματα στην πόλη της Σάμου παρέμειναν ανοικτά, αρκετοί επισκέπτες έκαναν τις αγορές τους, ενώ πολλοί άλλοι, προτίμησαν να δοκιμάσουν τα εδέσματα των καταστημάτων εστίασης της παραλιακής.
Ορισμένοι από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου συμμετείχαν σε παραδοσιακό Σαμιώτικο γλέντι με τοπική κουζίνα στον πολυχώρο 45.
ρεπορταζ: http://www.radiocafe.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου