Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Επιστολή αποχώρησης Ιωνικού από το πρωτάθλημα της Ηπειρωτικής Ελλάδας Ε.Ο.ΠΠ


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΙΩΝΙΚΟΣ”

Προς:   Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης
OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο,
Σπύρου Λούη, τ.κ 151 23, Μαρούσι
AΘΗΝΑ                                   
            Υπόψιν: Προέδρου κου Αχιλλέα Μαυρομάτη
Κοιν.:   Τοπική επιτροπή πετοσφαίρισης Ν. Σάμου
            Μ.Μ.Ε Σάμου & Aθηνών,      
            Δήμαρχος Σάμου,
            Δ.Ο.Π.Π.Ο.Ν.Α.Σ,
            Βουλευτής Σάμου
ΕΠΕΙΓΟΝ                                                                                              
 Καρλόβασι, 20/03/2013
                                                            Αρ. Πρωτ. 04/2013


Κύριοι,
Σε συνέχεια των εγγράφων μας με αρ.πρωτ  01/17-1-2013 και  03/6-3-2013 σας γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος μας παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και την προκλητική αδιαφορία απο πλευράς της Ομοσπονδίας, το σωματείο μας πιστό στις αρχές που πρεσβέυει το καταστατικό του συνεχίζει να προτρέπει και να αγωνίζεται για την νεολαία του νησιού μας για το βόλλευ.
Ήδη εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργήσει ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών καθώς επίσης όλα αυτά τα χρόνια απο την ίδρυσή του [1997] συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα [23 νικηφόρα σε όλα τα τμήματά του] και τα mini τουρνουά που προκηρύσσει κάθε χρόνο η Τοπική επιτροπή πετοσφαίρισης Ν. Σάμου με όμάδες παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων, γυναικών, παίδων, παμπαίδων, εφήβων και ανδρών.
Απο το καλοκαίρι του 2012 και με αφορμή το τμήμα ανδρών που αγωνίζεται φέτος στην Α2 Εθνική κατηγορία δραστηριοποιήθηκαν πάλι τα τμήματα παίδων, παμπαίδων και εφήβων.
Ειναι λυπηρό να μην μπορεί η ομάδα του Ιωνικού Σάμου να συνεχίσει τους αγώνες του μόλις 3 αγωνιστικές απο το τέλος του Πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Ομοσπονδία δεν παίρνει ανοιχτά θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν στον 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και τελικά ο Ιωνικός Σάμου είναι η μόνη ακριτική ομάδα η οποία τιμωρείται απο την Ομοσπονδία με αυτον τον τροπο.
Εμείς παραμένουμε στο Αιγαιοπελαγήτικο νησί μας κρατώντας τις καλές αναμνήσεις απο το πέρασμά μας απο την Α2 κατηγορία και βάζουμε μια άνω τελεία περιμένωντας την καινούργια αγωνιστική περίοδο που θα υπάρξουν πάρα πολλές εκπλήξεις στον χώρο της Πετοσφαίρισης στον Νομό μας βλέποντας απο κοντά τα μικρασιατικά παράλια της Ιωνίας.
Επιπλέον, θα επανέλθουμε με όλα τα νόμιμα μέσα καθώς η ομοσπονδία δεν τήρησε ως έπρεπε την αρχική προκύρηξη πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας 2012-2013, άρθρο Νο  15, παράγραφος γ’, σχετικά με τις μετακινήσεις και οδοιπορικά των ομάδων.


Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα ανδρών του Ιωνικού δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την ομάδα της ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ για την 9η αγωνιστική του 2ου γύρου και αποχωρούμε απο το πρωτάθλημα παρωδία της Ηπειρωτικής Ελλάδος της  Ε.Ο.ΠΕ.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου