Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ: Ολοκλήρωση Α΄εξαμήνου με δύο διαλέξεις.



Με δύο ξεχωριστές διαλέξεις ολοκληρώνεται το Α εξάμηνο σπουδών της Ακαδημίας των Πολιτών Σάμου.
Ο Δρ. Εμμανουήλ Σοφός, Παιδαγωγός-Σχολικός Σύμβουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου την Δευτέρα 11 Μαρτίου θα μιλήσει για το θέμα «ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ: Μεγαλώνοντας Ευτυχισμένα Παιδιά» και την Τρίτη 12 Μαρτίου για το θέμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑ: Αιτιολόγηση & Ερμηνεία».

Με αυτές τις διαλέξεις κλείνει ο κύκλος των 13 εβδομαδιαίων εισηγήσεων με αντικείμενο την Ψυχολογία  και ξεκινούν οι εγγραφές για το Β’ εξάμηνο με θεματική «Κατάρτιση στη Συμβουλευτική». Οι νέες αιτήσεις αφορούν μόνο όσους δεν έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους στο  Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 τρίωρες εβδομαδιαίες διαλέξεις από πανεπιστημιακούς καθηγητές και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του Μάρτη και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Το κόστος ανέρχεται στα 40€ για όλο το εξάμηνο, ενώ προβλέπεται έκπτωση 50% (δηλ. 20€) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές.
Για τις εγγραφές του Β΄εξαμήνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11:00-14:00 στο τηλ. 6972230624 ή στο email:mathisis@otenet.gr (υπεύθυνος συντονιστής Παναγιώτης Αθανασόπουλος)

Για όσους συμμετείχαν επιτυχώς στο Α’ Εξάμηνο συμπληρώνοντας 50 ώρες κατάρτισης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

http://bioenersis.blogspot.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου