Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Βεβαίωση αποδοχών συντάξεων ΟΓΑ 2013- εκτύπωση



Εφαρμογή οπου οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ μπορούν να εκτυπώσουν την βεβαίωση αποδοχών συντάξεων του ΟΓΑ για φορολογική χρήση 2013 .
Η εφαρμογή αφορά τις βεβαιώσεις για φορολογική χρήση ποσών που καταβλήθηκαν τα έτη 2012, 2011 και αφορούν τα οικονομικά έτη 2013, 2012 αντίστοιχα
Για την εκτύπωση της βεβαίωσης αποδοχών συντάξεων του ΟΓΑ χρειάζεσται υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου ΟΓΑ και τον ΑΦΜ
Αν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένοι στο σύστημα του ΟΓΑ ή δεν έχει καταχωρηθεί ο σωστός ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ με την κάρτα τού ΑΜΚΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (π.χ. βεβαίωση ΚΕΠ), καθώς και με οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του (φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό σημείωμα).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η εφαρμογή για την βεβαίωση αποδοχών συντάξεων ΟΓΑ δεν ισχύει για τους δικαιούχους συντάξεων επιζώντων (χηρείας - ορφανικές), των οποίων οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση κατοικίας τους.
ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου