Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κάλεσμα για εθελοντική δράση καθαρισμού από τη Δημοτική Κοινότητα Σαμίων


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΙΩΝ                                                         Σάμος:  30-05-2013                                             Θεμ. Σοφούλη και Πινδάρου 1                                                                                                                τηλ.:2273021135                                                                                                                                         fax: 2273021135                                                                                                                                           email: dksamion@gmail.com                                                                                                                                   Σελίδα facebook:ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΙΩΝ     


                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                     
Η Κυριακή 2/6/13 πλησιάζει. Η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων μαζί με φορείς και συλλόγους, σας καλούμε να δώσετε το παρόν σε μια προσπάθεια ευπρεπισμού της πόλης μας.
Μια πόλη που μαστίζεται από όλα τα κακά και  που σε καμιά περίπτωση δεν το αξίζει. Έφτασε Ιούνης και η  όψη της Σάμου μας είναι απαράδεκτη. Κάνω μία ύστατη έκκληση προς τον Δήμο, Λιμενικό ταμείο Σάμου, όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια βελτίωσής της.
Οι δράσεις που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε είναι οι εξής :

-Ευπρεπισμός εντός χώρου παλαιού λιμένα ( Άσπρισμα τοίχων, βάψιμο σε παγκάκια κλπ).
-Άσπρισμα πεζοδρομίων και νησίδων παραλιακής.
-Καθαρισμός από χόρτα στο κομμάτι της παραλιακής από γήπεδα έως κόμβο Μαλαγαρίου και στις δυο πλευρές του δρόμου.
-Ευπρεπισμός Πλατειών (Πυθαγόρα, Αγ. Νικολάου, Αγ. Σπυρίδωνα).

Η παραλιακή είναι το καμάρι και η βιτρίνα της πόλης μας. Πρέπει να αποκτήσει την όψη που της αξίζει. Σ' αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλοι.
Καλούμε επίσης τους δημότες, την ίδια μέρα, να προχωρήσουν στο άσπρισμα των πεζοδρομίων έξω από τα σπίτια τους, και αν χρειάζονται ασβέστη να μας ζητήσουν να τους διαθέσουμε.
Σημείο συνάντησης το άγαλμα Θεμιστοκλή Σοφούλη και ώρα εκκίνησης 09:00 π.μ.
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Η Δ/Κ ΣΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου