Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παρουσίαση Βιβλίου- Στη ρωγμή του τίποτα



Οντολογικός πανικός εξαιτίας της απώλειας όσων θεωρούσαμε ως «δεδομένα» και αυτοκατασκεύαστες ψευδαισθήσεις. Οι εχθροί του λόγου, η υπεραναπλήρωση και η ισοπέδωση. Τα αιμοσταγή media, η συσσώρευση της ύλης και τα συναισθηματικά στηρίγματα ως αυτοκαταδίκη. Οι παραχαραγμένες έννοιες μα και η ανάγκη να… «προχωρήσουμε μπροστά».

«ΣΤΗ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ». Ένας μικρός οδηγός προσωπικής αφύπνισης και αυτοπροσδιορισμού, του συγγραφέα Μιχάλη Σακελλαρίου που έρχεται να απαντήσει στους προβληματισμούς του σύγχρονου Έλληνα, χωρίς να του δώσει έτοιμες λύσεις αλλά αφορμές να σκεφτεί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο τέλος του βιβλίου : «…πριν από την Ιθάκη της συλλογικότητας, απαιτείται το πέρασμα απ’ τη Σκύλα της εγωλατρίας και τη Χάρυβδη της αδυναμίας. Ξεκίνα σήμερα, μια άλλου τύπου επανάσταση. Την επανάσταση μέσα σου..!».

Το Κέντρο Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου με τη στήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου διοργανώνει το Σάββατο 25 Μαΐου καιώρα 8:30 μμ την παρουσίαση του βιβλίου «ΣΤΗ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ», στη Λέσχη ΕρασιτεχνώνΣάμου, με ελεύθερη είσοδο.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι, Ελπίδα Κατσικογιάννη και Μιχάλης Βελώνης, ενώ ο συγγραφέας Μιχάλης Σακελλαρίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου