Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ Δήμου Σάμου και την Ιερά Μητρόπολη για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ»
Το ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ του Δήμου Σάμου και η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας συγκεντρώνουν σχολικά είδη προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και να τους προσφέρουν μια ανάσα ανακούφισης. 
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ζητείται και η συνδρομή, του εμπορικού συλλόγου, καθώς και εταιριών σχολικών ειδών προσκαλώντας τους να συμβάλλουν στην συγκεκριμένη δράση.
Σε μια δύσκολη εποχή σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους.
Η κατανομή των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα γίνει με κριτήρια διανομής που ήδη εφαρμόζει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ι. Μητρόπολης μας.
Το υλικό αφορά τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γομολάστιχες, ξύστρες κ.α που βρίσκονται σε καλή κατάσταση προκειμένου να μοιρασθούν στους μαθητές έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινήσουν μια ομαλή σχολική χρονιά.
Η συγκέντρωση του υλικού θα πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου & Ικαρίας (πλησίον του Αγ.Νικολάου)  τις καθημερινές σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.


Εκ του Δήμου Σάμου

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου