Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σκακιστικός αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ: Φωτογραφίες και ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» εκφράζει δημόσια μέσω του Τύπου τις ευχαριστίες του στον ΔΟΠΠΟΝΑΣ για την βοήθεια που μας  παρείχε για την επιτυχή οργάνωση ενός σκακιστικού αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Βαθύ.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Νίκο Τριανταφύλλου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την οργάνωση μιας τέτοιας σκακιστικής εκδήλωσης στο Βαθύ και μερίμνησε για την παραχώρηση των απαραίτητων καθισμάτων και τον ηλεκτροφωτισμό.  Οι κύριοι Μανώλης Φρατζής και Στέφανος Γιαννούλης βοήθησαν στην διευθέτηση και ετοιμασία του χώρου της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε θερμά.
Πρέπει ακόμα να ευχαριστήσουμε και τον Γιάννη Χατζηνικολάου από τον Αθλητικό Σκοπευτικό όμιλο Σάμου που ευγενικά μας παραχώρησε τα απαραίτητα τραπέζια.
Στον αγώνα συμμετείχαν 22 σκακιστές και σκακίστριες  κάθε ηλικίας και επιπέδου και  αντιμετώπισαν ταυτόχρονα τον αθλητή του Ομίλου μας Βαγγέλη Καραΐσκο. Στις παρτίδες που παίχτηκαν  ο κ. Καραΐσκος σημείωσε 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε έτσι υπέρ του σε 19 – 3.    

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ευχόμαστε να τα ξαναδούμε σύντομα να συμμετέχουν σε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας. 

Τσολομύτης Αντώνης

Αναπληρωτής Καθηγητής και πρόεδρος 
της διοικούσας επιτροπής του 
Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος»

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου