Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.ΣΣάμος 26/9/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ  του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ) ολοκλήρωσε  το νέο διαδικτυακό του ιστότοπο: www.samosculture.gr, ο οποίος είναι επικεντρωμένος στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του οργανισμού  στο νησί μας.

Η ιστοσελίδα αυτή επίσης, περιέχει και συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέο, ενημερωτικό υλικό  πολιτιστικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, ώστε παράλληλα να αποτελεί χρήσιμο βοήθημα σε όσους ενδιαφέρονται για τον τόπο μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας ο κάθε πολίτης μπορεί ν’ αποκτήσει ένα ακόμα βήμα διαλόγου και επικοινωνίας με το Δήμο Σάμου. Η επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή προτεραιότητα και ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτά, κρίνεται απαραίτητη η ανάδειξη των δραστηριοτήτων όλων των φορέων του νησιού. Για το λόγο αυτό θα μπορούν να προβληθούν όλες οι σχετικές ιστοσελίδες της Σάμου.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ν’ αποστείλετε το link της ηλεκτρονικής σας σελίδας καθώς και ενημέρωση για εκδηλώσεις, φωτογραφίες, σχόλια στο e-mail: info@samosculture.gr  προκειμένου να αναρτηθεί στο site.


Η σελίδα μας στο facebook είναι: www.facebook.com/dopponas

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου