Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επιμορφωτικό πρόγραμμα- «Ανέλιξη»: Ενδιαφέρομαι, συμμετέχω, εξελίσσομαι


«Ανέλιξη»: Ενδιαφέρομαι, συμμετέχω, εξελίσσομαι.
Ένα  ολοκληρωμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα, συνυφασμένο με τις αναζητήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, ξεκινά από τις 16 Οκτωβρίου στη Σάμο. Πρόκειται για ένα κύκλο 10 προγραμματισμένων τρίωρων συναντήσεων, οι οποίες στηρίζονται στη  μέθοδο της ενεργητικής μάθησης.
Τα έξι καπέλα της σκέψης, ο χορός ως μέσο έκφρασης και ευεξίας, η φωνή και η προσωπικότητα, το θέατρο ως καθρέφτης της καθημερινότητας, η ανθρώπινη επικοινωνία, ελεύθερος μουσικός αυτοσχεδιασμός σε βιωματική προσέγγιση, art therapy and mindfulness,  γράφω άρα… υπάρχω, μαθαίνω να ακούω τον εαυτό μου και τους άλλους, η δυναμική του ατόμου στην ομάδα, είναι οι ενδιαφέρουσες θεματικές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Υλοποιείται από το «Κέντρο Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου» σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές και επαγγελματίες οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο. Ο σύγχρονος και λειτουργικός χώρος που επιλέχθηκε για τις συναντήσεις, είναι  το συνεδριακό κέντρο του Crystal Plex στην παραλιακή λεωφόρο Θ. Σοφούλη.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 30 ώρες και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (6-9 το απόγευμα). Με την ολοκλήρωση, στις 18 Δεκεμβρίου 2013, παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε κάθε άτομο που πιστεύει στη δυνατότητα ανάπτυξης και βελτίωσης της προσωπικότητας και της δημιουργικότητας, σε όποιον έχει προβληματισμούς και αναζητά νέους δρόμους ανέλιξης μέσω της βιωματικής συμμετοχής. Μέσα σε ένα δημιουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον ενισχύεται η ανταλλαγή απόψεων, η πολυμορφία, η συνεργασία  και αξιοποιείται η διαφορετικότητα ώστε οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες για την αυτογνωσία & την προσωπική τους ανάπτυξη.


Για πληροφορίες και εγγραφές, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το «Κέντρο Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου» τηλ. 22730.28852 και 6972230624 ή μέσω email: info@bioenersis.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου