Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δραστηριότητες- καλοκαίρι 2015 από τον πολιτιστικό σύλλογο Βαθέος Σάμου Ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ένα πετυχημένο φεστιβάλ, ο πολιτιστικός σύλλογος  Βαθέος Σάμου
Ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’ συνέχισε τις δραστηριότητες καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού
συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με μεγάλη χαρά!

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του εμπορικού συλλόγου συμμετείχαμε  στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ την 1 Αυγούστου, στης 6 Αυγούστου με την χορευτική ομάδα πήραμε μέρος  στις εκδηλώσεις στο Πυθαγόρειο  για την γιορτή του Σωτήρος, το Σάββατο 8-8-2015 η χορευτική ομάδα του συλλόγου πήρε μέρος στο 8 Φεστιβάλ  ελληνικών παραδοσιακών χορών’ ’Χορευτικό αντάμωμα στο Αιγαίο’’ με χορούς Μικράς Ασίας.

 Στις 24-8-2015 μετά από πρόσκληση του Δ.Σάμου συμμετείχαμε στην εκδήλωση για την Aegean regatta 2015 με συμμετοχή από μέλη της χορευτικής ομάδας του συλλόγου και τμήμα από εφήβους.

Στις 28-8-2015 παρουσιάστηκαν χοροί από Μακεδονία και Θράκη στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου από το εφηβικό τμήμα μας στα πλαίσια της ‘’Ελληνικής βραδιάς’’ που διοργανώνει κάθε Παρασκευή ο εμπορικός σύλλογος Σάμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις, τις δασκάλες για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη τους και να ενημερώσουμε ότι φέτος τα τμήματα μας ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου!!


Απολαύστε μερικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ







Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου