Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ένα ακόμη πετυχημένο 'Φεστιβάλ Συλλόγων Ομάδων Οργανώσεων' έλαβε τέλος


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Συλλόγων Ομάδων Οργανώσεων Σάμου, που έλαβε χώρα στις 3 και 4 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. και της Δυναμικής Promotion Samos.



Στη είσοδο του Φεστιβάλ μας καλωσόρισε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου, το Vespa ClubSamos μας πήγε βόλτα με Vespa και είδαμε μαζί τη Quadrophenia, κατασκηνώσαμε στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καρλοβασίων, μάθαμε Μπριτζ από τον Σύλλογο Αγωνιστικού Μπριτζ - Ο Σάμιος, πετύχαμε το κέντρο στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Σάμου, μας εκπαίδευσε ο Σύλλογος Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Σάμου, ανοίξαμε πανιά με το Ναυτικό Όμιλο Σάμου, γραφτήκαμε στο φετινό σχολείο βασικών γνώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Σάμου, ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου, δοκιμάσαμε πολλά σπορ στον Αθλητικό Σύλλογο Σάμου – Αναγέννησις και παρακολουθήσαμε επίδειξη βόλεϊ, μάθαμε για την παράδοση μας και ψυχαγωγηθήκαμε με Καραγκιόζη στον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα - Η Ομόνοια, κάναμε πανέμορφες κατασκευές μαζί με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμόυ Τ.Τ. Σάμου, πήραμε το πρόγραμμα των ποιοτικών ταινιών που προβάλλονται στη Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου, διαλέξαμε μουσικό όργανο από το πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σαμart, χορέψαμε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου - Ο Καπετάν Λαχανάς, παίξαμε σκάκι στο Σκακιστικό Όμιλο Σάμου - Ο Μέλισσος και παρακολουθήσαμε τον αγώνα Σιμουλτανέ των σκακιστών του, προπονηθήκαμε στην Αθλητική  Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού και επευφημήσαμε το παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου του, ήρθαμε σε επαφή με ολόκληρο τον κόσμο στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κεντρικού Αιγαίου SZ8S, ανεβήκαμε στα πυροσβεστικά οχήματα των εθελοντών πυροσβεστών Βαθέος και Μυτιληνιών, ζωγραφίσαμε πέτρες στον παραδοσιακά διακοσμημένο φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου – Ο Λυκούργος, απολαύσαμε το επίκαιρο θεατρικό δρώμενο της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, μάθαμε πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, χορέψαμε με κέφι στο Χορευτικό Όμιλο Σάμου -  ΧΟΡ.Ο.Σ. μυηθήκαμε στα μυστικά του βυθού από το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου, ενημερωθήκαμε για τη δική μας ασφάλεια και των οικείων μας στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, παίξαμε μουσική στη Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνιος Γεροχριστοδούλου, στο Κοκκάρι μας ξενάγησε ο Πολιτιστικός, Μορφωτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοκκαρίου – Η Πυγή της Μάνας και ο Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου - ο Ευπαλίνος μας κατέβασε σε μαγευτικά σπήλαια.





Ο μεγάλος αριθμός νέων εγγραφών δείχνει πως για μια ακόμη χρονιά οι εκατοντάδες επισκέπτες πλαισίωσαν το Φεστιβάλ με έκδηλο ενδιαφέρον, αγάπη και διάθεση για ενημέρωση, έμπνευση και συμμετοχή. Οι νέες γνωριμίες και συνεργασίες μεταξύ των Συλλόγων, Ομάδων και Οργανώσεων είναι ακόμα ένας παράγοντες επιτυχίας του Φεστιβάλ. Ένα φεστιβάλ επικοινωνίας, έμπνευσης, ενεργοποίησης και δημιουργίας!
Ενεργοποιούμαστε ως άτομα, ως πολίτες, ως σύνολα, γεμίζουμε δημιουργικά το χρόνο μας, διασκεδάζουμε, εξασκούμε νου και σώμα, εξυψώνουμε το καλλιτεχνικό μας επίπεδο, ενδυναμώνουμε τον ιστό της κοινωνίας μας, προστατεύουμε και αναδεικνύουμε το μοναδικό περιβάλλον της Σάμου.



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου