Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τους χορούς της Άρνισσας και της ευρύτερης περιοχή της Έδεσσας, με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου γνώρισε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ


Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών με θέμα «Χοροί από την Άρνισσα και την ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας» με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη ‘Samos Marina’ Πυθαγορείου.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν  δωρεάν την κ. Θεοδώρου να παρουσιάζει χορούς από την Άρνισσα Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας. Παρουσιάστηκε επίσης η παραδοσιακή φορεσιά της Άρνισσας, ενώ έγινε αναφορά και στο τοπικό γλωσσικό ιδίωμα.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί την κ. Έλλη Θεοδώρου για την εισήγηση της αυτή, τους χορευτές που συμμετείχαν, τις γυναίκες του Ομίλου που ετοίμασαν γευστικά εδέσματα καθώς και τη ‘Samos Marina’ στο Πυθαγόρειο που φιλοξένησε το σεμινάριο στους υπέροχους χώρους της.

Με μία ακόμη δράση του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ χάρισε στιγμές παράδοσης και πολιτισμού στα μέλη του.




Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου