Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Brevet Σάμου 2017 "Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ" | ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ | Ble Cycling Club


Brevet Σάμου λοιπόν 2017 
"Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ"

13-05-2017
Εκκίνηση στις 7:00 από τη πλατεία στο Νέο Καρλόβασι


'' Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία στο Νέο Καρλόβασι στις 07.00 και θα ανηφορίσουμε -με το καλημέρα σας!- προς Αγίους θεοδωρους και Μαραθόκαμπο. Από εκεί μετά από λίγα πάνω κάτω θα φτάσουμε στους Δρακαίους όπου θα σφραγίσουμε τις καρτούλες μας στο πρώτο κοντρόλ.

  Επιστρέφουμε από τον ίδιο δρόμο μέχρι ενός σημείου και ξαναβγαίνουμε τελικά στον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση το χωριό μου, τον Πύργο (ότι κι αν έχετε ακούσει για τους Πυργιώτες......πιστέψτε το. .....χιούμορ).

  Περνάμε περιφερειακά τον Πύργο και ανηφορίζουμε (πάλι) προς Σπαθαραίους όπου έχουμε το δεύτερο κοντρόλ. Μην χασομερήσετε πολύ εκεί, φορτώστε προμήθειες και αράξτε λίγο μετά στο παγκάκι με την καταπληκτική θέα στην Σαμιοπούλα (έχει πέσει ερωτική εξομολόγηση εκεί με το κιλό...). Αν δεν ξεχαστείτε εκεί συνεχίστε προς Παγώνδα και κατηφορίστε (επιτέλους  προς Ηραίον και στην συνέχεια προς Πυθαγόρειο (το πανέμορφο λιμάνι αξίζει μια επίσκεψη).

  Μετά θα πάμε βόλτα στο Ποσειδώνιο, να δούμε και την Τουρκία απέναντι, όπου κι εκεί θα χρειαστεί να βγάλετε την κάρτα για το τρίτο κοντρόλ (θα μπορούσα να βάλω κρυφό εκεί αλλά δεν θέλω να "πιάσω" κανέναν να κλέβει εκεί, οπότε φανερό).

  20 χιλιομετράκια μετά φτάνουμε στην πρωτεύουσα του νησιού το Βαθύ (Σάμος) όπου και έχουμε κοντρόλ (ξανά) στην πλατεία Πυθαγόρα. Παίρνουμε μια ανάσα και ξεκινάμε για τα τελευταία σαραντακάτι χιλιόμετρα, σχετικά εύκολα εκτός από πέντε χιλιομετράκια ανάβαση (δώρο για να μην ξεχνιόμαστε) προς το χωριό Βουρλιώτες.
  Μόλις φτάσετε εκεί πάνω θεωρείστε ότι τελείωσαν τα "βάσανά" σας.
  Πέμπτο και τελευταίο κοντρόλ στους Βουρλιώτες και πάμε για τερματισμό. ''

  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου