Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Προσφορά του Ν.Ο. Σάμου τα 50 ρεμέτζα που τοποθετήθηκαν στον Λιμένα Βαθέος, Σάμου


Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του, ολοκλήρωσε την Δευτέρα 18/05/2015, μετά από ένα χρόνο προσεκτικής οργάνωσης και εκτέλεσης, ένα έργο που επιλέχθηκε για να ομορφύνει και να αναδείξει την πρωτεύουσα μας και να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ν.Ο. Σάμου προσέφεραν τον τελευταίο χρόνο προσωπική εργασία, τον ελεύθερο χρόνο τους και την απαραίτητη χρηματοδότηση ώστε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαΐου να μεταφερθούν και να προετοιμαστούν για βύθιση στον Λιμένα Βαθέος 50 ρεμέτζα τα οποία θα μετατρέψουν το λιμάνι Βαθέος σε μια μεγάλη Μαρίνα για τουριστικά σκάφη, που πλέον θα μπορούν με ασφάλεια να επισκεφθούν την πόλη μας.
Μοναδικό μας μέλημα είναι να γεμίζει την περίοδο του καλοκαιριού το λιμάνι με τουριστικά σκάφη που θα φέρουν τον τουρισμό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να στοχεύσουμε, τον θαλάσσιο τουρισμό.Η προσέλκυση του yachting τουρίστα αλλάζει το τουριστικό προφίλ του νησιού μας, καθώς απευθύνεται σε  σε άτομα με υψηλό εισόδημα με αγάπη στην ιστιοπλοϊα και το boating γενικότερα που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ταξιδεύοντας με ιδιόκτητα ή ενοικιασμένα Yacht στις ελληνικές θάλασσες.


Η Σάμος χάρη στην προσδοκόμενη ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού που τα 50 νέα ρεμέτζα που ο Ν.Ο. Σάμος πρόσφερε στην τοπική κοινωνία, γίνεται  ένας ιδιαίτερος προορισμός, για εκλεκτούς επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα ψυχαγωγικά, πολιτιστικά, αρχαιολογικά και γαστρονομικά που βαθμιαία θα συντελέσουν και στην οικονομική ανάπτυξη της Σάμου.Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμος ευχαριστεί για άλλη μια φορά την "Hellenic Seaways" για την γενναιόδωρη προσφορά της σε σχοινιά, τον κ. Άρη Σπανογιάννη που με τον γερανό του πόντισε στον βυθό του λιμανιού τα 50 ρεμέτζα καθώς και όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν με χαρά στην μεγάλη αυτή προσπάθεια για την αλλαγή του τουριστικού προφίλ του νησιού και της πόλης μας.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες, δύτες με μπαλόνια θα μετακινήσουν τα ρεμέτζα στην μόνιμη θέση τους και το έργο θα ολοκληρωθεί.Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου για φέτος είναι ο κύριος οργανωτής της "Aegean Regatta 2015" και περισσότερα από 100 ιστιοπλοΐκά σκάφη θα επισκεφθούν το νησί μας και θα γεμίσουν με χρώμα τα λιμάνια Βαθέως και Πυθαγορείου μέσα στον Αύγουστο. Πολλές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν την περίοδο που τα σκάφη και τα πληρώματα θα αγωνίζονται και θα ελιμενίζονται στη Σάμο και ο  Ναυτικός Όμιλος Σάμου περιμένει την βοήθεια από όλους για την επιτυχία της οργάνωσης του σκέλους του αγώνα που θα διεξαχθεί στο νησί μας.

http://nosamou.gr/

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου