Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Λευκή Νύχτα στη πόλη της Σάμου - 1 Αυγούστου 2015


«Λευκές νύχτες» ονομάζεται ο νέος θεσμός όπου τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί, κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και οργανώνονται πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες σε όλη την πόλη. Τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα.
Γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά την μεγάλη επιτυχία της 1ης Λευκής Νύχτας στην Σάμο και κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αποφάσισαν να διοργανώσουν ξανά «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 01/ 08 / 2015 από νωρίς το βράδυ και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας.
Καλούμε λοιπόν, όλους… τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν για άλλη μια φορά, να δώσουν το παρόν συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη «Λευκή Νύχτα» περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων που ετοιμάζουμε για εσάς. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου του Βαθιού θα κρύβει τις δικές της εκπλήξεις!Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου