Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η Σάμος κατέθεσε το φάκελο υποψηφιότητας 'Πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης 2021'- Καλή Επιτυχία!


Η Σάμος κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 09.20, τον πλήρη φάκελο και την ολοκληρωμένη πρόταση της για τη διεκδίκηση του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021 μετά από μια συγκροτημένη προετοιμασία 6 μηνών. Το «Πυθαγόρειο Θεώρημα του Πολιτισμού» αποτελεί μια αξιακή δήλωση και παράλληλα ένα αναπτυξιακό εγχείρημα που έχει ως αφετηρία και βάση την έμπνευση, την προσφορά, τη γνώση, την αφοσίωση και την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.
          «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, απηύθυνε ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος, σε όλους τους εθελοντές, τους φορείς, τα στελέχη του Δήμου, τους Συλλόγους, την ομογένεια και τους χορηγούς που στήριξαν από την αρχή, που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο στην παρουσία μας σε διεθνές επίπεδο.
          Η προσπάθεια, όπως επεσήμανε, συνεχίζεται με την παρουσίαση της πρότασης στην αρμόδια Επιτροπή με την συνεχή στήριξη της και με την απαραίτητη ενότητα που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο παρόν και ένα φωτεινό αύριο.
          Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η Σάμος με την μεγάλη ιστορία και παράδοση απέδειξε ότι μπορεί να βασιστεί στο έμψυχο δυναμικό της και να διατυπώσει μια αναπτυξιακή πρόταση με οικουμενικό μήνυμα χωρίς να υστερεί έναντι ουδενός»



Γραφείο Διαχείρισης
Υποψηφιότητας Δήμου Σάμου





Το λογότυπό, με έμπνευση από το Πυθαγόρειο Θεώρημα, το Ημικυκλικό Διδασκαλείο, την Ιστορία, τη φύση και τα χρώματα της Σάμου, στηρίζει επάξια την δυναμική μας προσπάθεια για την ανάληψη του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.
Σάμος - Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΟΣ!

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου