Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παραμυθούπολη και άλλα πολλά για τα φετινά Χριστούγεννα | Εμπορικός Σύλλογος Σάμου


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΟΔΟΣ ΤΗΛΕΚΛΗ – ΠΛ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ                                  
ΣΑΜΟΣ, Τ.Κ.: 83100                                                               
ΤΗΛ.: 22730 -87493
FAX:  22730 -87493  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/11/2015

ΘΕΜΑ:  Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Ε.Σ.Σ.

     Φέτος, όπως και κάθε χρόνο για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου μαζί με μια μικρή ομάδα ανθρώπων διοργανώνει την γνωστή σε όλους «Παραμυθούπολη». Παρά τις αντιξοότητες, επιμένουμε σε αυτή την διοργάνωση, όχι γιατί δεν ενδιαφερόμαστε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά γιατί αυτές τις μέρες όλοι έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν λίγο και να ξεχαστούν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιπλέον, δημιουργείται στην πόλη μας, ένας πόλος έλξης που πιστεύουμε ότι θα κάνει καλό σε όλους τους επαγγελματίες.

      Καταφέραμε, επίσης, μετά από πρόσκλησή μας να έρθει παγοδρόμιο και καρουζέλ, τα οποία θα παραμείνουν στην πόλη μας για δύο ολόκληρους μήνες, και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το Χριστουγεννιάτικο χωριό μας. Επιλογή μας για την φετινή χρονιά είναι να ξεκινήσουμε νωρίς, όπως αρμόζει σε έναν τέτοιο θεσμό. Έτσι, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η «Παραμυθούπολη» θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της. Το άναμμα του δέντρου θα ακολουθήσει μία «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα» με πολύ κέφι, μουσική, παιχνίδια και μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις (τύπου «Λευκή Νύχτα»).

Χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή όλων για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που φυσικά δεν είναι άλλοι από τα να χαρούμε εμείς και τα παιδιά μας, αλλά και να δούμε την πόλη μας όπως της αξίζει. Η φιλοδοξία μας αυτή όμως, προκειμένου να δικαιωθεί, απαιτεί την ευρύτερη δυνατή προβολή. Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί στις προσπάθειές μας, ως χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Η ομάδα της «Παραμυθούπολης»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου
  • 17:00 Κοινότητα Άνω Βαθέος: Εκκίνηση παρέλασης και άναμμα των φώτων. Η παρέλαση θα γίνει με την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου
  • 17:30. Δεύτερη εκκίνηση από τον "Ξενία" στην παραλιακή λεωφόρο Θεμιστοκλή Σοφούλη.
  • 18:15 Άναμμα δέντρου στην πλατεία Πυθαγόρα με συναρπαστικές εκδηλώσεις, τραγούδια και χορό.
Τα καταστήματα στην πόλη της Σάμου θα είναι ανοιχτά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά την νύχτα με απολαυστικές προσφορές, κεράσματα, τραγούδι και χορό.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου
  • 19:00 Φωταγώγηση του στολισμένου σκάφους από τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου. Καιρού επιτρέποντος θα μπορεί να επιβιβαστεί κόσμος (παιδιά και μεγάλοι) και να κάνουν βόλτα στον κόλπο της πόλης μας! 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου
  • Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου στο Music Club Tessera

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου
  • Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού
Έναρξη στις 19:00 στην Πλατεία Πυθαγόρα. Βράβευση στις 21:00 με party και χορό Street Dance από τους Μusic Box.
Δηλώστε συμμετοχή: Όνομα ομάδας, κινητό τηλέφωνο αρχηγού μέχρι την Πέμπτη 17/12/2015 ώρα 20:00 μμ στους : Ευσταθιάδη Χριστίνα (κατάστημα Urban Lab), Συρή Μαρία (κατάστημα Φρου-Φρου), Ζωνομέση Κατερίνα ( White Tree) και inbox.
Όροι συμμετοχής: Φτιάξτε την δική σας τρελή , δυναμική , hard to die Ομάδα (έως 10 άτομα), δώστε όνομα στην ομάδα και υποστηρίξτε το με την κατάλληλη ενδυμασία …. πιστέψτε μας χαμένοι δεν θα βγείτε! Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα διασκεδαστικό αγώνα! Μέσο μεταφοράς: Εκτός από τα πόδια σας μπορεί να είναι από πατίνι μέχρι Learjet!!! (απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του SAMIAKO METRO AE διότι δεν μπήκε χορηγός στο κυνήγι του θησαυρού)
Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι, χαρτί, φακός, σουγιάς, ανοιχτήρι για κρασί, φελλούς και πεταχτάρια, φωτογραφική μηχανή, μεζούρα, κράνος, ζώνη, μπαλάσκες, φτυάρια και ότι άλλο προαιρείσθε…

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις του "Παραμυθά" Νίκου Πιλάβιου:
  • Στις 12:00 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου
  • Στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου
Γενική είσοδος: 3 ευρώ.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου
  • Δραστηριότητες από τον παιδικό σταθμό "Το Χαμόγελο" στις 12 το μεσημέρι στην Παραμυθούπολη στην Πλατεία Πυθαγόρα.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου
  • Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου Santa Run.
Ώρα συγκέντρωσης στο γήπεδο τένις της παραλιακής: 11:00. Ώρα εκκίνησης: 11:30.
Δηλώσεις συμμετοχής στα καταστήματα Camel Shop, Famous, Σαραντίδης. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου