Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

«Κλυταιμνήστρα: Είσαι ευτυχισμένος τώρα νεκρέ Αγαμέμνων;» και «Εάν είχες μιλήσει Δυσδαιμόνα!» από την Θεατρική Ομάδα «Τέχνη- Αρτ Πάτμου» | ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ



ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ                                                   Σάμος 25/11/2015
Λέσχη Ερασιτεχνών                                                                      Πρός: ΜΜΕ
Βαθύ Σάμου, 83100,                                                     
Πληρ. Σ. Μάρκου 
τηλ. 6978154158, 22730-22289
e-mail: samostheater@gmail.com

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δύο εξαιρέτικες παραστάσεις παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Σάμου. Πρόκειται για τα έργα της Κριστίν Μπρύκνερ «Κλυταιμνήστρα: Είσαι ευτυχισμένος τώρα νεκρέ Αγαμέμνων;» και «Εάν είχες μιλήσει Δυσδαιμόνα!» από την Θεατρική Ομάδα «Τέχνη- Αρτ Πάτμου» σε σκηνοθεσία των Μπάρμπαρα Χόφμαν - Τιλ Στέρτζενμπαχ και ερμηνεία της Ευαγγελίας Βαλσαμά.
Η παράσταση της «Κλυταιμνήστρας» θα δοθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 8μμ και της «Δυσδαιμόνας» την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 9μμ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Τα εισητήρια τιμώνται στα 7 Ευρώ για τη μία παράσταση και 11 Ευρώ και για τις δύο παραστάσεις. Προπώληση από το βιβλιοπωλείο «Κύκλος».

Περισσότερα για τα δύο έργα.
Η Κλυταιμνήστρα & η Δυσδαιμόνα γυναίκες με διαμετρικά αντίθετες συμπεριφορές η μία γεμάτη αγανάκτηση, μίσος βιώνει τη λύτρωση μέσα από το φόνο και εξαγνίζεται απ’ αυτόν.
Η Δυσδαιμόνα ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων μέσα από την αγνότητά, την τρυφερότητά, την αγάπη της στον Οθέλλο.  Κάτω από το ισχυρό ένστικτο της επιβίωσης. η λύση δίνεται μέσα από την ολοκληρωτική παράδοση τους στον έρωτα.
Kαι οι δύο ηρωίδες μεταφέρουν μέσα από το λόγο τους πανανθρώπινα μηνύματα αγάπης, σεβασμού, ελευθερίας, ειρήνης.

https://www.facebook.com/yannis.mandourarakis/videos/1082797205093764/

https://www.facebook.com/events/465485276970221/

Μερικές φωτογραφίες από τις παραστάσεις:







Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου