Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

'Η επίσκεψη της σιδηράς κυρίας' του Γιώργου Σκαπέτη


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΑΣ ΚΥΡΙΑΣ



  Δυστυχώς δεν είμαστε στην Αφρική, αλλά όχι ότι δεν έχουμε τέτοια εισαγόμενα προσόντα ούτε ότι υστερούμε και οι ντόπιοι έτσι; Σχηματικά εντελώς την έβαλα τη φωτογραφία με τους υποθετικούς διαλόγους για να δώσω έμφαση στο ότι μπορεί η Μέρκελ και οι άλλοι να μας ζητούν συνεχώς τη λήψη μέτρων αλλά εμείς έχουμε να δώσουμε μόνο...πόντους. Αντε να μην είναι 30, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε τους έχουμε τους πόντους μας σε σχέση με άλλους λαούς.


 Και για του λόγου το αληθές ιδού ένα δείγμα που θα μπορούσε αν ήθελε η καγκελά-ριος Ανγκελα να πάρει αν τον άφηναν τον άνθρωπό μας να πάει 200 μέτρα πιο πάνω. Χώρια ότι πολλοί στη Βουλή θα αμοιβόταν με τα υπόλοιπα προσόντα του. Διότι άλλο είναι ν΄ ακούς συνεχώς σαν απάντηση στη λήψη μέτρων "θα πάρετε τ΄ αρχ....μας κι άλλο να σου τα φέρνει ως εκεί σαν πληρωμή με...μπλοκάκι!"Επί του πιεστηρίου κυριολεκτικά διάβασα ότι ο γυμνός διαδηλωτής, δεν είναι ΄Ελλην, αλλά λίγη σημασία έχει σε σχέση με τα γραφόμενα ανωτέρω έτσι; Είναι Αμερικανός και επανεμφανίσθηκε με την ίδια αδαμιαία περιβολή και το απόγευμα στο Σύνταγμα. Προφανώς ήθελε να την ξεπροβοδίσει!


 Τι του λέει; Κοίτα ως τις 18 να ψηφίσεις τα μέτρα γιατί η σωτηρία της χώρας σου, θα περάσει πάνω από το κορμί μου...Και εντάξει ο Αντώνης δεν φημίζεται για την επαναστατικότητά του, πέρα απ΄ τα λόγια, αλλά να θυσιάσουμε το κορμί πατριώτες για ένα ακόμα δάνειο;


 Διότι είναι φανερό από την ανωτέρω φωτογραφία ότι η γυναίκα γουστάρει...και μεσογειακοί είμαστε και μπόϊ έχουμε και τα προσόντα που προανέφερα,και καλή κουζίνα έχουμε που την προτιμάει τακτικά...ε, κοντά στο λουκάνικο Φραγκφούρτης, άμα προσθέσεις και δυό κεφτεδάκια που της αρέσουν νάτο το φαλικό σύμβολο, να το μεγαλείο της αρχαίας-και νεώτερης-Ελλάδος,πολλά  θέλει νομίζετε ο συνειρμός να λειτουργήσει;


Αυτή τη φωτογραφία δεν την έβαλα τυχαία ασφαλώς. Είναι χαρακτηριστική της νεοελληνικής πραγματικότητας έστω και με αντεστραμμένους τους διαλόγους.Δεν είναι τι θα γίνει με την τρίτη ηλικία που δεν μπορεί να ζήσει με τις συνεχώς περικοπτόμενες συντάξεις και να προσφέρει κάτι στα παιδιά και στα εγγόνια, αλλά κυρίως τι(θα)κάνουμε όλοι εμείς γιαυτά τα παιδιά, που, έτσι όπως πάμε ίσως κάποια στιγμή να στερηθούν και τέτοιες μικρές απολαύσεις.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΑΣ...

                                              ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

πηγη: 
http://gskap.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html (o tempora-o mores)

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου