Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Σάμο στις 30 Ιουλίου 2015 με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.ΣΧορευτικός Όμιλος Σάμου                                                    Σάμος, 27 Ιουνίου 2015        
                      ΧΟΡ.Ο.Σ                                                      
           

Ταχ. Δ/νση: Σάμος                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 19/27-06-2015
Ταχ. Κώδικας: 83.100
Τηλέφωνα: 6945448797 & 6986164812
Fax: 2273023637
Πληροφορίες: Ευαγγέλου Ευθύμιος – 6945448797                               
e-mail: choros.samos@gmail.com / makisamos@yahoo.com
http://choros-samos.webnode.gr                     
                     
                                                         
Προς:  Μ.Μ.Ε. Σάμου - Blogs - Μέλη Χορευτικού Ομίλου Σάμου

Θέμα: «Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Σάμο στις 30 Ιουλίου 2015 με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου και το επιτελείο της, συμπεριέλαβαν και τη Σάμο στις καλοκαιρινές περιοδείες τους, που υλοποιούν σε όλη την Ελλάδα.
Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, στον προαύλιο χώρο των 1ου και 2ου Γυμνασίου στην πόλη της Σάμου, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συναυλία της θα χαρίσει σε όλους μια υπέροχη βραδιά.
Ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.
Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.
Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Συντελεστές:
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί / Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής
Παραγωγή: PROSPERO
Οργάνωση: ΔΥΝΑΜΙΚΗ PROMOTION ΣΑΜΟΥ
Με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - (ΧΟΡ.Ο.Σ)

Να σημειωθεί ότι η μεγάλη αυτή συναυλία θα υλοποιηθεί, χάρη στη βοήθεια του Δήμου Σάμου, της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ PROMOTION, τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που στήριξαν την παραγωγή με τις χορηγίες τους, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των μελών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.
Τα σημεία προπώλησης εισιτήριων για τη συναυλία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.


 Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Πυργιώτης Φίλιππος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου