Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Το κανάλι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο youtube - εκπληκτικά βίντεο


Το κανάλι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο youtube ξεπέρασε σήμερα τις 100.000 προβολές! 
Το κανάλι με την ονομασία SamosDivers, ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου του 2010 και έκτοτε έχει αποκτήσει 163 εγγεγραμμένους συνδρομητές.  

Χωρίζεται σε έξι ενότητες:
Αυτόνομη κατάδυση στη Σάμο, βίντεο παραγωγής του Σ.Α.Σ. υψηλής ευκρίνειας και αισθητικής, ταξιδεύουν το θεατή στο πανέμορφο αλλά και συγχρόνως εύθραυστο υποβρύχιο κόσμο της Σάμου.
 Υποβρύχιοι εθελοντικοί καθαρισμοί, οι προσπάθειες των μελών και φίλων του Συλλόγου να αποφορτίσουν το βυθό από κάθε λογίς απορρίμματα. 

Lets do it! , οι εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις του Συλλόγου που εντάσσονται στο παγκόσμιο δύκτιο Lets do it!

 Σκανταλόπετρα, οι αγώνες και οι ελεύθερες καταδύσεις  με τη χρήση της Σκανταλόπετρας.

Υποβρύχιες επέτειοι και εορτές, οι εορτασμοί των αυτοδυτών κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Καταδυτικά σεμινάρια,  τα οποία φιλοξενούμε ετησίως στη Σάμο.

Συνεντεύξεις, παρουσιάσεις του έργου του Σ.Α.Σ. σε τηλεοπτικά Ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Το κανάλι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο youtube προβάλει, προωθεί  και διαφημίζει τη Σάμο σε όλο τον κόσμο 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο, δωρεάν.

Αποτελεί πηγή για ατομικές σχολικές και ομαδικές εργασίες. Προωθεί νόμιμες και ασφαλείς καταδυτικές πρακτικές αναψυχής. Εμπνέει και ενημερώνει εθελοντές αυτοδύτες ανά τον κόσμο. Υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ ενεργών φορέων με κοινό παρανομαστή το καλό του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό σε θέματα προστασίας και σεβασμού του θαλάσσιου περιβάλλοντος παρουσιάζοντας τον άγνωστο φυσικό υποβρύχιο πλούτο του νησιού μας.

Επισκεφτείτε και εσείς το κανάλι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου και καταδυθείτε στον κόσμο των αυτοδυτών. https://www.youtube.com/user/SamosDivers#g/u

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου