Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για το "Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα" | ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Πληροφορίες


Με μεγάλο ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι παραστάσεις για το "Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα" της Θεατρικής Ομάδας Σάμου. Ήδη τα σχόλια μέχρι τώρα, έξω και μέσα από τα social media, μαρτυρούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με πολύ χιούμορ γέλιο αλλά και προβληματισμό.  Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου και στις 2, 3, 9 και 10 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής ενότητας Σάμου, με ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ. Το έργο είναι κατάλληλο για θεατές από 16 ετών και άνω! Τηλέφωνα κρατήσεων: 2273022876 & 6982347557. Κανείς φίλος του θεάτρου και όχι μόνο δε πρέπει να το χάσει!

_____________________________________________________________

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ


Εκδήλωση στο facebook

Η Θεατρική Ομάδα Σάμου, παρουσιάζει τη δεύτερη παραγωγή της για τη φετινή χρονιά! Την κωμωδία "Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα" της Josiane Balasko, σε διασκευή των Ρέππα - Παπαθανασίου. 
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου και στις 2, 3, 9 και 10 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής ενότητας Σάμου, με ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ. Το έργο είναι κατάλληλο για θεατές από 16 ετών και άνω! 


Τηλέφωνα κρατήσεων: 2273022876 και 6982347557

Λίγα λόγια για το έργο
Πίσω απ' τη θεότρελη, πραγματικά, κωμωδία καταστάσεων κρύβεται ένα φοβερό δράμα: αυτό της μοναξιάς. Της αποξένωσης. Έξι πρόσωπα πνίγονται στη δυστυχία τους. Έξι πρόσωπα προσπαθούν να επικοινωνήσουν, να κάνουν παρέα, να ερωτευτούν. Όμως φαίνεται πως είναι αδύνατον. Τουλάχιστο, στη σημερινή μας κοινωνία. Πίσω απ' τη φαινομενική πλάκα, απ' την καθημερινή κουβέντα - χωρίς φτιασίδια και περίτεχνα ψιμύθια - κρύβεται πόνος. Ένας πόνος που όσο περνάει η ώρα γίνεται ακόμα πιο τραγικός. Κι όλα αυτά πίσω από μια γκροτέσκα μάσκα. Μια μάσκα που όλοι φοράμε για ν' αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές καταστάσεις της ζωής.
"Ο Άη Βασίλης…" είναι ένα έργο ανθρώπινο. Βαθιά ανθρώπινο. Θα σας διασκεδάσει με την ανάλαφρη γοητεία του. Αλλά όταν βγείτε από την αίθουσα θα σας μείνει, είμαι σίγουρος, και κάτι άλλο.

Οι συντελεστές της παράστασης
Μετάφραση - διασκευή: Μ. Ρέππας - Θ. Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μανδουραράκης
Σκηνικά - φωτογραφίες: Νίκος Αγγελής
Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος & Γιάννης Αρμενάκης
Ενδυματολογική επιμέλεια - φωτισμοί: Ειρήνη Άννη
Κονσόλα ήχου: Μαρία Άννη
Υποβολείο: Νάσια Καμπάκη
Μουσική επιμέλεια - ηχητικά εφέ - αφίσα - πρόγραμμα: Γιάννης Μανδουραράκης
Μακιγιάζ: Κέλλυ Κνίτη

Διανομή με σειρά εμφάνισης
Τερέζα: Άννα Μαρία Φισφή
Πιερ: Γιάννης Μανδουραράκης
Άντρας: Ηλίας Γιαννουλόπουλος
Νταγκαλάκοβα: Αλίκη Μαμουλή
Ζοζέτ: Χριστίνα Χαρτζανιώτη
Σου Έλεν: Γιώργος Τριπόδης
Φέλιξ: Χρήστος Μηνούδης
κα. Μορτέζ: Νάσια Καμπάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της παράστασης(ΟΥΖΟ ΖΑΡΜΠΑΝΗΣ,PLAISIR COFFEES,KAILA ταπετσαρία-ύφασμα,GHETTO, ΤΕΛΕΙΟΝ PLUS) , όπως επίσης την Μαρία Ψυκάκου για τη δημιουργία του πίνακα "γυμνή γυναίκα χορεύει με γουρούνι", το κατάστημα "Οπτικόν" της Βίκης Γρύλλου, την επιχείρηση "Sound Colors " του Γιώργου Κωνσταντινίδη και τον Στέλιο Κνίτη για την επί χρόνια αφιλοκερδή ενασχόλησή του με τα λογιστικά της ομάδας.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου