Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Το project ραδιοφώνου του «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου επισκέφθηκε το Ράδιο Αρμονία 103,2 fm


Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ‘Ράδιο Αρμονία 103,2 fm’ οι συμμετέχοντες στο μάθημα ‘ερευνητική εργασία – project / ομάδα ραδιοφώνου’, της Α’ τάξης του «Μαυρογένειου» Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου. 
Αρχικά οι μ
αθητές παρακολούθησαν ένα μέρος από το πρωινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του Γιώργου Πατσομύτη ‘Αυτά είναι τα πρωινά μας’. Ο κ. Πατσομύτης ανέλυσε στους μαθητές θέματα τεχνικά, ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής του ραδιοφώνου.

Αμέσως μετά οι μαθητές γνώρισαν και συνομίλησαν με τον δημοσιογράφο του σταθμού κ. Μάνο Σταφανάκη. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής εκπομπής ‘Ραδιοφωνικά και Ενήμερα’ ο κ. Στεφανάκης συζήτησε στον αέρα, τόσο με τους μαθητές, όσο και με τον συντονιστή του προγράμματος εκπαιδευτικό Ευθύμιο Ευαγγέλου.

Οι μαθητές και ο κ. Ευαγγέλου ευχαριστούν θερμά το επιτελείο του ‘Ράδιο Αρμονία’ για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που αφιέρωσαν στην ομάδα.
Με μία ακόμη επίσκεψη τους σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι μαθητές συγκεντρώνουν πληροφορίες και εμπειρίες σχετικές με την εργασία που εκπονούν στο δεύτερο τετράμηνο για το μάθημα ‘ερευνητική εργασία – project’.


Θα ακολουθήσουν διδακτικές επισκέψεις και σε άλλους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στην τοπική ‘Σαμιακή Τηλεόραση’.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου