Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τουρίστες, προτιμήστε τα «γουρούνια»!


Δημοσίευμα της εφημερίδας USA Today

Δυνατό ανταγωνιστή των «κυρίαρχων» του ευρωπαϊκού τουρισμού αποτελούν τα λεγόμενα «γουρούνια»- PIGS σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα USA Today, η οποία επισημαίνει πως η εποχή αυτή είναι πολύ καλή για τουρισμό στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Σε κύριο άρθρο της, η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται στοιχεία τουριστικών πρακτόρων, σύμφωνα με τα οποία, οι χώρες αυτές ανταγωνίζονται επάξια τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία. 

Άνθρωποι του τουριστικού κλάδου κάνουν λόγο για ελκυστικά τουριστικά πακέτα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωστόσο ο συντάκτης επισημαίνει πως μπορεί οι τουρίστες να συναντήσουν εκπλήξεις. Για την Ελλάδα επισημαίνει τις συνεχείς απεργίες καθώς, όπως αναφέρει, οι Έλληνες έχουν απαυδήσει με τα συνεχή μέτρα λιτότητας και έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.

Στο άρθρο επισημαίνονται επίσης οι θετικές προβλέψεις για τον τουρισμό στην Ελλάδα λόγω των ταραχών στη βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή. 
πηγή: http://www.newsbeast.gr



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου